Najnoviji članci

Ivana Veljović

Ivana Veljović

Proverite traženost vaših ključnih reči
Objavljeno u SEO optimizacija

Ukoliko vas zanima kako da proverite traženost određenih ključnih reči uz pomoć Google Keyword Planner-a pročitajte kratki vodič u ovom postu.

Web analiza sajta i anketiranje posetilaca
Objavljeno u Web analitika

Broj informacija koji možete da prikupite vrlo jeftino sa vašeg sajta je skoro beskonačan. Postoje dva primarna metoda za dobijanje informacija o posetiocima vašeg sajta, a to su svakako praćenje protoka na websajtu korišćenjem nekog alata za analitiku i anketiranje posetilaca.

Korišćenje eksternih informacija za analizu konkurencije
Objavljeno u Web analitika

Postoje brojni sekundarni izvori informacija dostupnih na tržištu, od besplatnih vladinih informacija do istraživačkih informacija o pojedinačnim kompanijama. Postoje i opšte, sekundarne informacije kao što su: informacije o konkurentskim sajtovima (npr. Alexa.com), online baze podataka, posmatranje oglašavanja konkurencije, saopštenja za štampu, Web sadržaji i drugo.

Lovačke šnicle
Objavljeno u Junetina
subota, 03 maj 2014 13:37

Lovačke šnicle

Volim jelo koje se sprema u rerni, jer ne moram sve vreme da budem pored njega. Ovo jelo, vrhunskog ukusa, predstavlja pravu gozbu za više osoba.  

Uvod u SEO
Objavljeno u SEO optimizacija
subota, 03 maj 2014 12:59

Uvod u SEO

Dođite do kupaca korišćenjem alata za pretragu.

Izgradnja online prisustva
Objavljeno u SEO optimizacija
subota, 03 maj 2014 09:19

Izgradnja online prisustva

Intenzivan razvoj Interneta doprinosi rušenju prostornih i vremenskih ograničenja u obavljanju trgovine. Kao uspešan medij komuniciranja i trgovine Internet u značajnoj meri proširuje okvire delovanja biznisa na globalnom tržištu.

Karamelizovana Piletina
Objavljeno u Piletina
subota, 12 april 2014 17:05

Karamelizovana Piletina

Jelo je fenomenalnog ukusa i sa sigurnošću ubrajam u omiljenija jela!

Sarma
Objavljeno u Junetina
subota, 12 april 2014 12:55

Sarma

Svaka srpska domaćica ili domaćin (godine nisu bitne) trebali bi da znaju kako se priprema sarma. Ne znam za vas ali mene sarma uvek podseti na dom i Novu Godinu. Dok nisam prvi put probala da je spremim mislila sam da je sarma komplikovana za spremanje, ali u stvari je lakša nego što mislite.