Najnoviji članci

Ukoliko vas zanima kako da proverite traženost određenih ključnih reči uz pomoć Google Keyword Planner-a pročitajte kratki vodič u ovom postu.

Broj informacija koji možete da prikupite vrlo jeftino sa vašeg sajta je skoro beskonačan. Postoje dva primarna metoda za dobijanje informacija o posetiocima vašeg sajta, a to su svakako praćenje protoka na websajtu korišćenjem nekog alata za analitiku i anketiranje posetilaca.

Postoje brojni sekundarni izvori informacija dostupnih na tržištu, od besplatnih vladinih informacija do istraživačkih informacija o pojedinačnim kompanijama. Postoje i opšte, sekundarne informacije kao što su: informacije o konkurentskim sajtovima (npr. Alexa.com), online baze podataka, posmatranje oglašavanja konkurencije, saopštenja za štampu, Web sadržaji i drugo.

Dođite do kupaca korišćenjem alata za pretragu.

Intenzivan razvoj Interneta doprinosi rušenju prostornih i vremenskih ograničenja u obavljanju trgovine. Kao uspešan medij komuniciranja i trgovine Internet u značajnoj meri proširuje okvire delovanja biznisa na globalnom tržištu.